Se calesc impreuna ceapa ,ciupercile si sunculita
Se adauga sarea,piperul si apa si se fierbe 30 min
In acest timp preparam galustele Nadiei:ouale se freaca cu faina
Eu am preferat sa le fierb separat in 2 l de apa clocotita
Cu varful lingurii luam din compozitie si le rasturnam in apa clocotita
Sunt gata cand se ridica la suprafata(cam 15 min de fierbere)
Le scoatem din apa si le introducem delicat in sosul cu ciuperci(in fotografia 4 le poti vedea)
Se adauga smantana
Se lasa inca 10 min sa fiarba
Se poate servi cu un piept de pui prajit sau cu ficatei de pui
Pofta buna si multumesc nadiei pt reteta de galuste
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise