MANCARE CU CUS-CUS

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Este o reteta pt 4 persoane.
  • 400 g piept de pui, 200 g ciuperci, 1 morcov, 1 broccoli, 1 punga cus-cus( folosim doar jumatate ), sos de soia, unt, patrunjel verde tocat, sare, piper.

Mod de preparare

Taiem pieptul de pui cubulete, il calim in unt vreo 5 minute. Broccoli desfacut in buchetele, spalat, si morcovul curatat, spalat, taiat in rondele subtiri, se fierb in apa cu sare cateva minute(vreo 10 min.)Intre timp fierbem pastele conform indicatiilor de pa ambalaj, le scurgem bine de apa. Intro cratita incingem putin unt(1 lingura buna) adaugam legumele fierte, ciupercile feliate, carnea si pastele, potrivim de sare si piper. Servim cu sos de soia si patrunjel verde tocat.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise