Mancare chinezeasca de peste

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg file peste.
  • 1 ceapa rosie.
  • 15 g ghimbir.
  • 100 ml sos soia.
  • 1 lingurita zahar brun.
  • 1 lingura ulei (din samburi de struguri).
  • 1/2 lingurita scortisoara.
  • 1/2 lingurita ienibahar.

Mod de preparare

Fileurile de peste se spala si se taie fasii. Se prepara un sos din ceapa tocata, amestecata cu ghimbirul ras, condimentele, sosul de soia, ulei si zahar. Se acopera vasul si se da la rece cateva ore (2 ore si jumatate). Se lasa pestele sa se marineze in sosul condimentat, apoi se frige repede pe ambele parti. Acest fel de mancare este foarte delicios, doar daca pestele va sta in acea marinata cel putin 2 ore si 30 minute. Pofta buna!

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise