Mamaliguta la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g malai;
  • 200 g branza de burduf sau orice fel de branza aveti prin casa;
  • 150 g smantana;
  • 2 carnaciori sau sunca afumata;
  • sare, piper.

Mod de preparare

Se pune apa la fiert si se face o mamaliguta nu foarte tare. Carnaciorii se taie felii si se prejesc in ulei. Intr-un vas ce poate fi dat la cuptor se pune putin unt si jumatate din mamaliguta. Apoi se adauga branza si o parte din smantana. Se pun feliile de carnaciori si apoi restul de mamaliguta. Se toarna restul de smantana si se pune sare si piper dupa gust. Se da la cuptor pana face crusta deasupra.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise