Mamaliguta cu branza de burduf si oua

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • unt
  • 200-250 g branza de burduf
  • 3 oua fierte
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • o lingura de lapte
  • sare

Mod de preparare

Din apa, sare , malai si putin unt se prepara o mamaliga mai moale.Cele 3 oua se fierb in apa in care am pus un strop de sare.Cand sunt gata fierte se scot din apa , se lasa sa se raceasca si se curata de coaja.

Intr-un vas termorezistent uns cu unt se pune un strat de mamaliga si apoi unul de branza de burduf rasa(din belsug).Deasupra punem ouale taiate rondele si patrunjelul taiat marunt.Acoperim cu un strat de mamaliga peste care radem branza din belsug.Se bat cele 2 oua cu putina sare si putin lapte si se toarna deasupra.Dam la cuptor pana se rumeneste.

Se serveste atat calda cat si rece.

Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise