MAIONEZA DE POST

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g apa
  • 3 linguri amidon
  • sofran pentru culoare sau digesta praf - se gasesc la magazinele naturiste
  • sare
  • zeama de lamaie
  • 80 ml ulei
  • o lingurita mustar

Mod de preparare

Apa se fierbe cu sofranul sau digesta. Apoi se strecoara.Se lasa sa se raceasca si in ea se dizolva amidonul,amestecandu-se treptat sa nu se faca cocoloase si se fierbe pana devine consistenta si translucida(doar atunci amidonul este fiert).Se adauga zeama de lamaie dupa gust,sare ,ulei si mustar.

Aceasta maioneza se poate intrebuinta la orice salata dorim sau peste in zilele de dezlegare la peste.

Vegetarienii o pot servi permanent.E usoara si se pregateste usor.

Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa

Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ficatei de pui cu ceapa verde si rosii cherry in unt

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise