Muffins sarati pentru un dejun copios

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua mari
  • 2 iaurte 170ml fiecare
  • 2 pahare faina ptr coptura sau faina alba simpla
  • 1pliculet praf de copt
  • 200 gr branza sarata bulgareasca taiata cubulete
  • ceapa verde taiata marunt 3-4 fire
  • 1tava ptr muffins
  • putin ulei ptr uns tava (sau spray de ulei - este mai practic nu pui prea mult unt.)

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la 180 de grade.

Intr-un bol batem ouale adaugam iarturile amestecam bine si treptat adaugam restul ingredientelor.

Turnam compozitia in formele din tava pe trei sferturi si coacem in cuptorul incins la 180 de grade aproximativ 30 de minute sau pina sunt rumenite frumos si verificarea cu scobitoarea iese uscata.

Le servim la masa alaturi de o salata de legume sau putina zacusca.

Sunt foarte usor de facut si gustoase pe placul copiilor.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise