Mafinim cu branza si masline

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 8 mafinim
  • 11/2 pahar de faina ptr prajituri
  • 1/2 lingurita de sare
  • 2 oua
  • 250 gr brinza cottegi-brinza moale de uns
  • 100 gr brinza galbena rasa
  • 1/2 pahar lapte 3%
  • 50 gr de unt moale-topit
  • 1/2 pahar de masline verzi fara simburi si taiate felioare
  • unt ptr uns tavitele

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.Se ung tavitele ptr muffins cu unt.

Intr-un bol batem ouale spuma si adaugam brinzeturile laptele si untul topit.

In alt bol amestecam faina cu sarea si turnam continutul de oua si brinza peste faina. Amestecam pina devine omogena adaugam masline si le turnam in tavite. Se dau la copt ptr 25 de minute sau pina se rumenesc usor.

Se pot mentine 2 zile in frigider dar inainte de servire este bine de incalzit putin la 170 de grade.

Ies foarte gustoase si sint minunate la gustarea de dimineata cind sintem acasa in familie.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise