Ungeti din timp formitele de madeleine cu unt si tapetati-le cu faina. Incalziti usor cuptorul. Puneti untul la topit intr-o cratita asezata pe bain-marie. Intr-un castron frecati ouale cu zaharul si sarea, pana se face o crema alba si spumoasa.Adaugati faina putin cate putin, amestecand continuu, apoi incorporati untul topit,usor caldut si coaja de lamaie. Umpleti fiecare formita pe jumatate. Asezati formitele pe tava de cuptor si coaceti 5-8 min la foc moale (cca 140 gr C), apoi 12 min la foc bun (cca 180 g C). Se scot caldute din forma
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise