Macrou la cuptor

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa
Macrou la cuptor

Ingrediente

  • 6 bucati macrou
  • sare, piper, rozmarin, praf de chili, foi de dafin, curry
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se condimenteaza pestele si se lasa cam o ora.

Intr-un vas ceramic, se intinde o folie de aluminiu, cu marginile ridicate peste gura vasului.

Se unge folia cu ulei de masline, se aseaza macroul si peste el mai pune un pic de ulei de masline si se taie felii de ceapa rosie si usturoi, se acopera cu o alta folie pe care o imbinam cu cea din vas si o facem ca o punga ermetica .

Se da la cuptor 30 de minute, dupa care se scoate folia de deasupra si se rumeneste timp de 10 minute .

Este foarte , foarte bun si delicios linga cartofi natur sau orez condimentat, va doresc pofta buna !

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise