Se spala bine pestele, se stropeste cu otet, se sareaza si se pipereaza. Mararul, spalat si zvantat, se introduce in burta pestelui. Se curata prazul si se taie fasii. Se curata grapefruitul de coaja (indepartand pielita alba) si se desface felii deasupra unui bol, pentru ca zeama sa nu se risipeasca. Ceapa curatata se toaca marunt. Se incinge untul intr-o tigaie si se pun la calit fasiile de praz si ceapa. Se adauga feliile de grapefruit, zeama si vermutul si se condimenteaza cu sare si anason pisat. Se toarna compozitia intr-o forma unsa, se aseaza deasupra pestele si se da circa 20 de minute la cuptorul incins la 200°C.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise