Macrou cu maioneza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g macrou marinat in ulei
  • 1/2 kg ceapa alba si ceapa rosie
  • o ceasca otet
  • sare, piper, boabe de ienibahar, foaie de dafin, lamaie pentru ornat
  • maioneza obtinuta dintr-un ou fiert, unul crud si 100 ml ulei

Mod de preparare

Ceapa taiata juliene, se opareste intr-un baitz obtinut din otet, o cana de apa, condimente. Se lasa la racit dupa care se incorporeaza maioneza si cu pestele care a fost scos din marinata, scurs pe servet de harte. Se orneza cu felii de lamaie.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise