Macrou cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de ciuperci
  • 1 kg de peşte
  • ceapă(am pus eşalote)
  • usturoi
  • roşii/pastă de roşii/Picarela
  • măsline verzi
  • ulei
  • lămâie
  • puţin vin

Mod de preparare

Peştele îl tai, îl cureţi etc.

Ciupercile(champignons) le tai sferuri, ceapa o tai felii, usturoiul îl cureţi. Un pont: moaie-l în apă călduţă şi se curăţă rapid.

Acum, eu am pus în tava cu puţin ulei ciupercile, ceapa şi usturoiul. Ele lasă apă şi te mai uiţi la ele să nu se ardă. Când îţî convine cât sunt de moi, faci loc peştelui în tavă, pui un strop de vin şi măslinele feliuţe şi mai dai la cuptor. Întorci peştele care se face în vreo 8 minute şi adaugi sosul de roşii peste peşte.

Cu o mămaliguţă sau cu ce te mai taie capul, dar neapărat cu o lămâie alături, e delicios.

A doua zi, rece e tot aşa de bun.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise