Macaroane la tava

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g macaroane(sunt cele lungi ca spaghetele dar mai groase)
  • 3 oua
  • 150g smantana
  • 150g cascaval
  • 200g sunca
  • sare
  • piper
  • ulei si pesmet pentru tava.

Mod de preparare

Se pun macaroanele la fiert intr-o oala cu apa cu sare si 1 lingura de ulei(sa nu se lege intre ele). Dupa ce s-au fiert se strecoara si se lasa la scurs. Intre timp se bat ouale cu sare si piper. Se taie cuburi mici sunca si cascavalul. O tava yena se unge cu ulei si se tapeteaza cu pesmet, se pun pastele fierte, sunca si cascavalul taiate si deasupra se toarna ouale batute cu smantana. Se da la cuptor cam 30 de minute. Deasupra se pot pune cateva feliute de kaizer sau sunca afumata, taiata felii foarte subtiri pentru a nu usca pastele.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise