Macaroane cu rosii si piept de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 160 g macaroane,
  • sare,
  • 300 g piept de pui,
  • piper,
  • 8 bulbi de praz,
  • 600 g rosii,
  • 25 linguri concentrat de legume (Delikat+apa).

Mod de preparare

Se fierb macaroanele al dente in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Se taie pieptul de pui bucatele si se prajeste circa 5 minute - fara grasime - intr-o tigaie antiadeziva. Se adauga rosiile taiate cubulete si prazul taiat rondele, se dunstuiesc si ele putin, iar pe urma se toarna deasupra zeama de zarzavat si se lasa sa fiarba 3 minute. Se gusta de sare si piper si se amesteca cu macaroanele scurse.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise