Macaroane cu mazare conservata si carne de porc afumata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 cutie mazare
  • - 1 morcov
  • - o ceapa
  • - carne de porc afumata
  • - frunze de dafin
  • - busuioc
  • - piper negru
  • - 2 catei usturoi
  • - marar
  • - patrunjel
  • - Macaroane

Mod de preparare

1. Macaroanele se fierb in apa cu putina sare.

2. Legumele se taie si se pun la inabusit in putin ulei.

3. Dupa ce s-au inmuiat se adauga mazarea si carnea afumata taiata fisii.

4. Se adauga condimentele/mirodeniile si se mai lasa pe foc cca 6-7 minute.

5. Se aseaza pe platou macaroanele, iar deasupra se pune amestecul de mazare cu carne.

6. Se presara deasupra marar, patrunjel, ceapa verde etc etc ce aveti la indemana.

Noi am servit alaturi de salata din legume si bere.

Pofta buna!

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise