Se spala fasolea, se curata, se taie bucati si se fierbe circa 5 minute in apa (multa) cu sare. In aceeasi apa se fierb si pastele (conform indicatiilor de pe ambalaj). In apa in care fierb macaroanele, se introduc cateva secunde si rosiile (fara codite), apoi se scot, se curata de pielita si se taie marunt. - Slaninuta taiata fasii se prajeste in uleiul incins, pana ce devine crocanta, dupa care se scoate din tigaie si in locul ei se pun rosiile, patrunjelul si zeama de zarzavat. Se gusta de sare si piper si se fierb incet, aproximativ 5 minute. - Se scurg bine pastele si fasolea, se amesteca cu baconul prajit si sosul de rosii. Se incorporeaza branza sfaramata sau taiata cubulete si se mai gusta o data de sare si piper.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise