MACAROANE CU BRANZA LA CUPTOR

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • macaroane
  • unt
  • branza telemea
  • branza dulce
  • smantana
  • iaurt
  • cascaval ras
  • 3 oua

Mod de preparare

Macaroanele se fierb in apa cu putin ulei .Cand sunt fierte,strecurate se amesteca cu untul fierbinte .Se presara peste ele branza si cascaval dupa gust,cateva linguri de smantana amestecata cu putin iaurt si 2 oua.Se amesteca bine macaroanele cu restul ingredientelor si se toarna intr-un vas de yena uns cu unt. Vasul se introduce la cuptor.Cand a inceput sa se lege compozitia se toarna 1 ou batut deasupra si se lasa la cuptor pana se gratineaza frumos. Se servesc ca atare sau cu zahar.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise