macaroane cu branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de macaroane
  • 500gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 2 plicuri zahar vanila
  • 3-4 linguri smantana
  • zahar cat va place de dulce
  • un praf de sare
  • margarina pentru uns tava

Mod de preparare

Intr-un castron maricel se amesteca bine branza de vaci, cu zaharul, zaharul vanilat, praful de sare, oualele,smantana dupa ce au fiert pastele si sunt scurse eu le trec si print-un jet de apa rece se amesteca cu compozita facuta apoi se

aseaza intr-o tava si se da la copt in cuptorul incalzit in prealabil pana se rumeneste pe margini si deasupra se taie potrii si se pudreaza cu un pic de zahar

va dorim

Pofta buna!

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise