Macaroane cu branza

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o punga de 500 g macaroane
  • 200 g branza telemea
  • 300 g branza sarata burduf sau branza preparata in casa din cas de oi
  • putin ulei
  • sare si piper

Mod de preparare

Se fierb macaroanele circa 8 min in apa cu sare, se scurg si se trec printr-un jet de apa rece.

Se da branza pe razatoarea mare.

Se ia o cratita, se pune putin ulei si se incinge. Se pun macaroanele, se amestece bine, apoi se pune branza. Se mai amesteca usor si se potriveste de sare si piper.

Pofta buna!

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise