Macaroane cu bacon, crema de branza, smantana si pasta de rosii

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • macaroane
  • ardei rosu
  • ceapa,
  • 2-3 catei de usturoi
  • bacon
  • 2 linguri crema de branza
  • 2 linguri smantana
  • pasta de rosii
  • patrunjel
  • oregano

Mod de preparare

Punem la fiert macaroanele, iar pana se fierb pregatim sosul.

Pentru sos taiem marunt ardeiul rosu, ceapa, si 2-3 catei de usturoi; le calim bine bine si adaugam baconul taiat bucatele, lasam sa se faca baconul si adaugam crema de branza. Lasam sa se topeasca si adaugam smantana si pasta de rosii, presaram cu patrunjel si oregano.

Macaroanele fierte le strecuram si le adaugam peste sos.

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise