lipie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g faina,
  • 200 g margarina
  • , 2 oua, 1 lingura de rom,
  • putina smantana,
  • sare;
  • pentru umplutura:
  • 400 g garf macinat,
  • 400 ml smantana, piper macinat.

Mod de preparare

Se framanta faina cu margarina, galbenusuri, rom, sare si cu atata smantana, cat sa obtinem un aluat elastic.

Se framanta bine, apoi se imparte in doua si se lasa sa stea la rece timp de o ora.

Se intinde o portie din aluat, se tapeteaza cu ea o tava mijlocie si se asaza pe ea umplutura din carnea macinata, amestecata cu smantana si condimentata cu piper, si se acopera cu a doua jumatate de aluat intins.

Se inteapa suprafata cu furculita, apoi se unge cu albus

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise