Lipie cu ciuperci, porumb si cas

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Foi de lipie(eu am avut nevoie de 4 foi)
  • Pt umplutura:
  • 50 g salam,
  • 50 g ciuperci champignion,
  • 2 linguri porumb,
  • 4 frunze salata verde,
  • sare,
  • piper,
  • rosii,
  • 2 linguri de cas de oaie razuit,
  • unt.

Mod de preparare

Salamul taiat cubulete mici, se pune intro tigaie si se prajeste in putin unt timp de 3 minute. Se adauga ciupercile spalate, taiate felii, le sotam vreo alte 3 minute, adaugam porumbul scurs de zeama, piperam, saram, amestecam usor si stingem focul.

Intre timp intro alta tigaie unsa cu ulei, se incalzesc foile de lipie pe ambele parti. Pe fiecare foaie punem putin ketchup (se poate si fara), o frunza de salata daca va place, apoi umplutura, presaram putin cas si impaturim lipia. Este foarte gustoasa si satioasa.

Foile de lipie le-am cumparat dintrun magazin gen Penny Market, sunt 8 bucati intrun pachet, ambalate, la pret de aprox. 6 lei.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise