linzer tort

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g nuci pisate
  • 200 g zahar pudra
  • 400 g faina
  • 300 g unt
  • 1 lingurita scortisoara pudra
  • 1 varv cutit bicarbonat
  • 2 oua
  • 1 borcan cu gem de caise (400 g)

Mod de preparare

Se face o pasta din: nuca, zahar, faina, unt, bicarbonat, oua.

3/4 din coca se intinde in foaie si se pune intr-o tava unsa cu unt, se pune gemul peste foaie si scortisoara (cine doreste poate pune bucatele de nuca).

Restul de aluat se intinte si se taie fasii cu care se acopera linzerul, se da la cuptor la foc potrivit 40 min.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise