Într-o tigaie mare, se Încalzeste uleiul la foc mic.
Se adauga ceapa, morcovii si usturoiul; se prajesc,
amestecând des, 5 minute sau pâna când ceapa
este frageda.
Se adauga sucul de morcovi si se pun la fiert.
Când dau În clocot se adauga scoicile; se acopera si
se fierb 5 minute sau pâna când scoicile se deschid
(verificati dupa 3 minute deoarece unele se vor
deschide inaintea altora). Se scot scoicile pe masura
ce se deschid (se arunca cele care nu se deschid).
Tigaia cu amestecul de morcovi se Iasa deoparte.
Când scoici le se racesc suficient, se scoate carnea
din ele, iar cochiliile se arunca.
Între timp, Într-o oala mare cu apa fiarta se pun
linguini si se fierb conform instructiunilor de pe
ambalaj. Se scurg.
Se pune din nou la fiert amestecul de morcovi si
se fierbe 3 minute. Se adauga sarea. Se scoate
Într-un castron mare Împreuna cu pastele scurse,
scoicile, patrunjelul si untul; se amesteca bine.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise