Limonada cu Pepene Rosu

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g pepene rosu
  • 100 ml apa
  • 30 ml fresh lamaie
  • 15 ml sirop zahar (sau 2 lingurite zahar)

Mod de preparare

Curatati pepenele de coaja si samburi.

Curatati lamaia de coaja.

Introduceti toate ingredientele in blender si mixati timp de 45 - 60 secunde (eu am folosit Oster Reversible).

Turnati sucul in pahar si decorati cu felie de lamaie.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise