Limonada cu miere, menta si lamaie

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Limonada cu miere, menta si lamaie

Ingrediente

  • -25 frunze de menta proaspata
  • -2 linguri de miere
  • -coaja de la o lamaie
  • -zeama de la o lamaie
  • -1.5L apa plata

Mod de preparare

Frunzele de menta se spala si se pun in paharul de la blender sau direct in carafa ( asta in cazul in care puteti folosi blenderul vertical in ea).

Peste menta se pune mierea, iar peste se ele se pun zeama de la lamaie si coaja de la lamaie. Se mixeaza cateva momente, dupa care se pune apa si se amesteca.

Se poate servi imediat, cu gheata, sau se poate lasa la rece pt cateva ore. In momentul servirii, se strecoara.

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise