Limba de porc cu masline in sos tomat

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Jumatate de kilogram de limba de porc
  • Cateva Masline
  • 1 Ceapa
  • Sos tomat
  • Condimente dupa gust
  • Apa

Mod de preparare

Se pune limba la fiert, dupa ce s-a fiert se curata bine de grasimi si de impuritati (pielita alba) si se taie cubulete mici.

Impreuna cu ceapa si maslinele se pune din nou la fiert dar foarte putina apa....poate o ceasca doua, dupa ce a mai fiert putin se pune sosul tomat si condimente. Pofta buna!

P.S. Sa nu puneti prea multe masline ca o sa aiba gust numai de masline. De preferabil puneti doar sare si poate piper.

Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata

Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...

Piftie - racituri - de curcan

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj este o alegere delicioasa pentru o gustare sau chiar pentru o masa...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise