Limba de porc sau de vita se spala bine apoi se pune la fiert in apa cu vegeta bio cam o ora jumatate, pina cand este bine fiarta, adica pielita groasa se desface singura la varf.
Ceapa o curatam si o taiem julienne , apoi o calim in ulei. Cand ceapa devine sticloasa o stingem cu bulion si adaugam si faina. Invartim usor sa se amestece faina cu bulionul.
Adaugam limba curatata de pielita groasa si feliata cam de 1 cm, maslinele feliate, vinul, piperul si foaia de dafin. Gustam si daca este cazul mai adaugam putina sare, depinde si de cat de sarate au fost maslinele. Daca este nevoie , se poate adauga si din zeama in care a fiert limba.
Pentru 30 de minute, dam limba la cuptorul preincalzit, sa scada din sos.
Pofta mare !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise