Limba cu masline

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o limba
  • 2 morcovi
  • 1 patrinjel
  • 1 telina mica
  • 2 ceapa
  • 200 gr masline
  • 100 ml bulion
  • sare,piper
  • 2 foi dafin

Mod de preparare

Llimba se pune la fiert impreuna cu morcovii,patrinjelul,telina si cu o ceapa.cind sint fierte legumele se scot din supa si se pasereaza.dupa ce s-a fiert, limba se curata si de taie felii mai groase.intr-o cratita se caleste o ceapa.cind este gata se pun feliile de limba si se rumenesc. se aduga legumele

paserate,maslinele,foile de dafin si bulionul.se aduga sare si piper dupa gust.

se mai fierbe inca 30 minute.se poate drege cu putina faina.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise