Lichior cu plante aromatice

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 crengute de cimbru
  • 3 crengute de rozmarin
  • 1 crenguta de lamai
  • 6 frunze de salvie
  • 6 frunze de menta
  • 2 1/4 cesti lichior de anason, sec
  • 2 1/4 cesti lichior de anason, dulce
  • coaja de la 1/2 portocala, taiata fasii

Mod de preparare

Plantele aromatice se pun intr-un borcan . Se adauga cele 2 lichioruri de anason, fasiile de coaja de portocala si se inchide borcanul cu capacul. Se lasa la macerat 2 luni intr-un loc racoros si intunecos. (Plantele nu trebuie spalate). Se strecoara continutul borcanului printr-o sita fina. Plantele se transfera intr-o sticla , se toarna peste ele lichidul strecurat si se astupa sticla.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise