Lichior alb de casa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • crema 22% 400-500ml.
  • concentrat de crema 380g.
  • ciocolata amara 100g.
  • zahar vanilat 20-30g.
  • vodka 0.3-0.4L.

Mod de preparare

Ciocolata o rupem bucati si adaugam putina crema, o punem la foc in baie de aburi cind se va topi o punem la o parte sa se racoreasca.

In restul de crema punem zaharul vanilat si il batem cu mixerul pina se va topi zaharul.

Apoi punem totul inpreuna toate ingredientele pe rind: ciocolata topita,crema cu zaharul vanilat,concentratul de crema si vodka, amestecam bine.

Se serveste cu gheata.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise