LEGUME UMPLUTE

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei potriviti ca marime
  • 4 rosii parguite
  • 4 ardei gras
  • 500g carne tocata(poate sa fie amestec)
  • 2 rosii pentru capacele
  • 3 cepe
  • 3 linguri gris sau orez
  • smantana
  • patrunjel frunze

Mod de preparare

Se spala si se curata ardeii,iar dovleceii si rosiile se scobesc cu ajutorul unei lingurite

Se toaca ceapa si se amesteca cu carnea, se adauga si din miezul de la dovleceii si rosiile scobite,se pun 3 linguri de gris sau orez si se umplu ardeii, dovleceii si rosiile

Se taie capacele din rosii si se pun deasupra legumelor,se asaza intr-o cratita mai adanca sau in tava pentru cuptor

Zeama de la rosii+apa si sare se adauga peste legume si se pun la fiert

Cand sunt aproape fierti(40 min)se baga si la cuptor cca 10 min

Se servesc cu smantana si patrunjel pe deasupra

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise