Se curata legumele, se spala si se taie fasii subtiri. Se amesteca berea cu faina si se adauga sare si piper.
Se pune uleiul sa se-ncinga (intr-o cratita mare), se dau legumele prin aluat si se prajesc, pe rand, pana ce s-au rumenit bine. Se lasa pe hartie absorbanta sa se scurga. Pentru sos: Se curata ardeiul iute de seminte, se spala, se toaca marunt si se introduce impreuna cu celelalte ingrediente in mixer. Se gusta de sare.
Maioneza se prepara dupa reteta binecunoscuta, iar la urma se incorporeaza usturoiul zdrobit. Se adauga sarea si coaja de lamaie (rasa).
Sosul si maioneza se servesc cu legumele calde sau reci
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise