Punem la incins gratarul il ungem cu putin ulei. Taiem partea cu coada de la vanata iar apoi taiem felii potrivite pe verticala si punem pe gratarul incins. Lasam 3-4min. pe o parte, 3-4min. de cealalta parte pana se inmoae putin. Le punem pe un fund de bucatarie dupa care le taiem in trei fisii fiecare felie si le punem intr-un lighenas. Taiem rondele potrivite de dovlecel si repetam operatiunea pe gratar si cand sunt gata le punem in lighenas la fasiile de vanata. Taiem ciupercile in doua si repetam operatiunea dupa care le alaturam la celelalte legume. Taiem usturoii marunt, tocam marunt patrunjelul le adaugam cu celelalte legume punem uleiul de masline si sare dupa gust, amestecam bine si lasam sa se intrepatrunda. Intre timp taiem piepturile batem cu ciocanul usor ca pe snitele temperam cu sare, piper si oregano si frigem pe gratar 2-3min. pe fiecare parte. Sa nu lasam prea mult deoarece pot deveni tari si seci. Intr-o tava de sticla, daca aveti, puneti intr-o parte legumele si in cealalta parte piepturile si serviti. Este o mancare foarte gustoasa, usoara si cel mai important foarte sanatoasa. Va urez pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise