Se curata ceapa,morcovul si ardelul se spala, se taie marunt, iar intr-o cratita se pune putin ulei si se adauga morcovul,ceapa si ardelul cu putina boia se incalzeste in ulei peste acre apoi se adauga o canita de apa,iar intre timp se taie marunt pipotele si inimile se adauga peste legume, se pun 3 catei de usturoi si se da la foc pana e facuta carnea si scade apa.
Cand e facuta carnea se adauga legumele congelate, se mai adauga putina apa,sare ,piper si se mai da la foc pana sunt fierte legumele congelate.La sfarsit de tot se adauga ceilalti 3 catei de usturoi.
Pofta Buna!!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise