Legume cu oua si cascaval

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 2 ardei
  • 250g ciuperci
  • 1 ceapa rosie
  • 4 oua
  • 4 linguri smantana
  • 200g cascaval
  • 2-3 linguri ulei
  • 1/2 legatura patrunjel/marar
  • sare sau condimente pentru legume uscate.

Mod de preparare

Cureti si speli ceapa,ardeii si ciupercile;tai julien ceapa si ardeii,iar rosiile in prealabil spalate si decojite,in cuburi;tai ciupercile marunt sau in felii;

Intr-o tigaie calesti legumele in ulei.Bati ouale cu smantana,sare si piper dupa gust.Cand legumele au scazut si sunt aproape patrunse,torni ouale batute,acoperi cu un capac si reduci focul.

Dupa 5-6 minute stingi focul,ridici capacul si pui feliile de cascaval peste preparat si le lasi timp de 5 min sa se topeasca.Se serveste calda presarata cu patrunjel/marar tocat marunt.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise