Cureti si speli ceapa,ardeii si ciupercile;tai julien ceapa si ardeii,iar rosiile in prealabil spalate si decojite,in cuburi;tai ciupercile marunt sau in felii;
Intr-o tigaie calesti legumele in ulei.Bati ouale cu smantana,sare si piper dupa gust.Cand legumele au scazut si sunt aproape patrunse,torni ouale batute,acoperi cu un capac si reduci focul.
Dupa 5-6 minute stingi focul,ridici capacul si pui feliile de cascaval peste preparat si le lasi timp de 5 min sa se topeasca.Se serveste calda presarata cu patrunjel/marar tocat marunt.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise