Se apala legumele si se usuca.Ceapa cu prazul si usturoiul se pun la calit in 2-3 linguri de ulei.Se adauga dovleceii taiati in cuburi,dar cu tot cu coaja ,pt a fi mai gustosi.La fel procedam cu morcovul,dupa ce l-am razuit de coaja.Intre timp,eliminam varfurile pastailor si atele,daca este necesar,le taiem dupa plac si le adaugam peste restul legumelor.Adaugam sare,dam focul mic,si acoperim cu capac.Ciupercile se curata de coaja si de picior si se taie marunt.Se adauga si aceastea si se mai lasa 5 minute amestecand bine cu o lingura de lemn.Se adauga orezul si 500 ml de apa sau supa de pui,daca aveti.Eu am adaugat apa ,pt ca nu am avut in acel moment supa.Se lasa la foc potrivit ,si cu capac,timp de 20 minute.Se mai sareaza si pipereaza dupa gust.Intre timp pregatim pulpele de pui.Se condimenteaza si se pun la prajit in ulei.Cand sunt gata ,se scot pe farfurie si se servesc cu orezul cu legume,gata preparat ,pe care-l punem mai intai intr-un castronel si il rasturnam in farfuria in care va fi servit,pt a-i da o forma de \"cupola\".Se presara patrunjel verde tocat marunt pe deasupra.Se serveste cu salata! Mie mi-a iesit cam \"intunecat\" orezul, din cauza ciupercilor,dar daca vreti sa evitati acest lucru,puteti prepara ciupercile separat ,si sa le adaugati la sfarsit in restul legumelor,dar mancarea nu va fi la fel de aromata.Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise