Legumele congelate se lasa la decongelat. Se curata ceapa si se toaca marunt. Morcovul se curata si se taie rondele. Intr-o tigaie, se incinge uleiul si se inabusa ceapa.
Se adauga morcovul. Se adauga sucul de rosii si se lasa sa dea cateva clocote. Se adauga legumele decongelate si se acopera cu apa. Cand incep sa fiarba se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se pune si mararul uscat.
Se spala orezul si se pune in mancare. Se lasa sa fiarba cam 5 minute, apoi se pune intr-un vas yena. Se da la cuptorul preincalzit si se lasa pana cand toate legumele sunt bine patrunse si zeama a scazut sufiecient.
Pofta buna!
Inspiratie: Rocsi
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise