Legume crocante

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 pastarnac
  • 1 felie de telina
  • sare
  • 2 linguri faina
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se curata legumele si se taie in bucati mari. Le punem la fiert. Din momentul in care apa incepe sa fiarba le lasam 5 minute.

Dupa cele 5 minute scurgem legumele si le amestecam cu 2 linguri de faina astfel incat legumele sa fie acoperite uniform cu faina.

Ungem un vas de yena cu ulei de masline si punem legumele la cuptor pana cand se rumenesc.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise