Se curata legumele de coaja, cartofii, vinetele si dovleceii se scobesc, ardeii se curata de seminte, separat se pregateste carnea care se amesteca cu o parte din marar si cu ceapa data pe razatoarea mica, sare si piper, dupa care se face umplutura si se pune capac din felii de rosii. Se aseaza intr-o oala cu ulei. Dupa ce s-a asezat in oala se adauga apa cu un deget deasupra legumelor. Dupa care se pune bulion. Se lasa la fiert pana se imoaie legumele, dupa care se poate pune la cuptor. La final se audauga restul de marar. Se serveste cu iaurt sau smantana pe deasupra. Pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise