lc goioabe(bombe)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g zahar
  • 100ml apa
  • 1 margarina
  • 3 linguri cacao
  • 2-3 picaturi esenta de rom
  • 500g biscuiti
  • cca 125 de visine din visinata
  • 120g nuca de cocos (sau nuca prajita macinata sau bombonele).

Mod de preparare

Biscuitii se dau prin masina de tocat, pe urma se pune margarinatopita in prealabil , apa si 3 linguri de cacao.Se framanta bine, se fac sfere in mijlocul carora se pune cite o visina.Dupa aceea se dau prin nuca de cocos (sau nuca prajita macinata sau bombonele).Se introduc la frigider pana se intaresc.

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...

Mucenici moldovenesti

Reteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...

Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasa

Descopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise