1. Se taie vanata si dovleceii in rondele subtiri.
2. Ciupercile se taie si ele marunt. Se rade mozzarela pe razatoarea mare si se imparte compozitia in 3.
3. Se unge o tava de 22 × 33 cm. cu unt sau ulei. Se pune un strat de foi, sos de rosii, rondele de vinete, rondele de dovlecei, ciuperci si branza, apoi se toarna putina smantana; din nou un strat de foi, sos de rosii, vinete, dovlecei, ciuperci si branza, apoi se toarna putina smantana. Se repeta acest lucru inca o data. Se da la cuptor, la foc mediu, cca. 45 de minute. Cand cascavalul are o culoare aurie, se scoate din cuptor, se serveste calda, insotita de un vin alb sec.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise