Se rumenesc ceapa si usturoiul in putin ulei, apoi se adauga carnea tocata, sare, piper si se fierb 15 minute amestecand continuu. Cand amestecul se raceste se adauga cascavalul ras si patrunjelul tocat. Intr-o oala se face sosul bechamel din unt, faina si lapte. Se unge o tava cu unt si apoi cu putin bechamel, se pune un rand de foi lasagna oparite, se ung cu bechamel, apoi cu umplutura, se stropeste cu putina smantana, sos de rosii si cascaval ras, apoi un alt rand de foi si tot asa.
La sfarsit se pune bechamel un strat mai gros. Insa nu am regasit nicaieri oul si pesmetul, asa ca eu am batut oul la care am adaugat pesmetul si l-am pus deasupra .Se coace la cuptor 30-40 minunte pana se rumeneste.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise