1) Se pune la fiert 3/4 de lapte cu coaja de lamaie si scortisoara
2) Deoparte se amesteca zaharul cu faina si restul de lapte
3) Cand laptele a fiert, se amesteca cu ingredientele amestecate de la punctul 2, se amesteca totul si se trece printr-o sita.
4) Se pune la foc si cand incepe sa fiarba se mai lasa 1 min si se pune intr-o tava si se imprastie zahar pudra sau vanilat deasupra (trebuie sa se amestece incontinuu, pentru a nu se lipi de recipient)
5) Se raceste in aceeasi tava, dupa ce s-a racit si s-a intarit se taie in patratele de 3-4 cm, se trec prin faina si ou batut si se prajesc in ulei fierbinte.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise