Se prepara cosuletele cu o seara inante,sa stea in forma peste noapte la frigider din 200 g biscuiti maruntiti la robot care se framanta cu untul topit si mierea de albine.Se pune compozitie in forme de silicon,presand usor cu o lingurita pentru a da forma viitoarelor cuiburi.Se scot cu grija din forme a doua zi.
Se bat albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul pana se intaresc.La sfarsit se adauga si sucul de lamaie.
Se pune laptele la fiert cu zaharul vanilat.Cand clocoteste se ia cu o lingura bezea si se pun galustile de bezea la fiert,dand focul incet.Se scot cu o spumiera si se pun pe un platou
Galbenusurile se freaca cu un pic de zahar vanilat,cu lingura de amidon si se dilueaza cu laptele caldut ramas din fiertul galustilor de beze pune totu la bain marin sa fiarba ,amestecand continuu pana se ingroasa crema. Se da de pe foc si se incorporeaza si untul amestecand continuu.Se pune crema intr-un pos si se punein fiecare cosulet din biscuiti apoi se decorea
za cu cate o galusca din bezea fiarta in lapte.Se da la rece o ora inante de a le consuma.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise