Curatati bulbul de fenicul (telina) si taiati-l mai intai lamele si pe urma cubulete. Taiati lamaile la baza, ca sa stea in picioare, decupati-le la capatul celalalt capacelul si scobiti-le miezul, avand grija sa nu impungeti coaja.
Scurgeti sardelele, zvantati-le pe hartie absorbanta, taiati-le in doua pe lung si indepartati sira spinarii. Puneti-le intr-un castron impreuna cu cubuletele de fenicul si cu mararul tocat marunt, adaugati piper si putina zeama de lamaie si amestecati usor cu furculita pana ce compozitia devine omogena.
Umpleti cu ea lamaile, puneti la loc capacelele si tineti-le la rece pana cand le serviti.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise