Spalati si frecati bine lamaile.Taiati-le in sferturi pe lungime,fara a desprinde complet feliile,apoi lipiti partile.Deschide-ti usor fiecare lamaie,presarati sare,apoi inchideti-le.Puneti-le inghesuite in borcan sterilizat si presati-le cu un obiect greu.Turnati sucul de lamaie, acoperind complet lamaile.Turnati uleiul deasupra, intr-un strat subtire(are rolul de a impedica formarea mucegaiului). Zeama va fi tulbure la inceput,dar se va limpezi in 3-4 saptamani, cand lamaile vor fi gata pentru consum.Se pot servi cu peste la gratar.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise