kiss

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g zahar tos
  • 600 g zahar praf
  • 6 oua
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri cacao
  • bicarbonat
  • 400 lapte 3 pachetele zahar vanilinat
  • 200 margarina
  • 1 budinca vanilie
  • 4 linguri apa fiarta;faina

Mod de preparare

FOI:150 g zahar se freaca cu 6 galbenuse,5 linguri ulei, 3 linguri cacao,putin bicarbonat stins cu zeama de lamiie sau otet, faina cit cuprinde pentru a se forma un aluat potrivit; se coc 2 foi;

CREMA:laptelese fierbe cu zaharul vanilinat si cu budinca de vanilie conform instructiunilor de pe pachet,dupa racire se adaugamargarinasi 200 g zahar praf;

SPUMA:albusele se bat cu 250zahar praf pe aburi peste care la final se pot adauga optional visine sau stafide;

GLAZURA:150 zahar praf 3 linguri cacao, 1 lingura ulei, 4 linguri apa fiarta

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise