Kievskaia de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepturi de pui dezosate
  • 100 gr.de unt
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • pesmet
  • patrunjel
  • sare si piper

Mod de preparare

Speli pieptul de pui si il tai in felii subtiri pe care le bati cu ciocanul de snitele. Le sarezi si condimentezi dupa gust. Tai marunt patrunjelul. Freci spuma untul apoi incorporezi treptat verdeata,sarea si piperul dupa gust. Pui pasta pe o folie in forma de baton lung si subtire pe care il bagi la frigider (20 min.). Asezi batonasele de unt pe bucatile de carne si rulezi. Treci rulourile prin faina,apoi prin ouale batute si prin pesmet. Le prajesti intr-o tigaie in baie de ulei incins.

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise